Hoe werkt het

1) Schrijf je gratis in

Door een profiel aan te maken ben je goed vindbaar voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte kandidaten in onze database. 

2) Vul je profiel aan

Vul je functiegroep en sector in waar je voorkeur naar uitgaat. Op basis hiervan kun je ervoor kiezen om wekelijks updates met passende jobs via e-mail te ontvangen.

3) Bekijk interessante vacatures

Zoek in je sector of regio naar een geschikte job en sla ze op in je account.

4) Solliciteer online

Solliciteer via je account of rechtstreeks op de site van de werkgever.

5) Ga op gesprek bij de werkgever

Dit regel je met de werkgever. 

 

Over TechniekJobs.be

Techniekjobs.be is gebaseerd op Techniekvacaturebank.nl in Nederland. Deze jobsite bestaat al 10 jaar en telt meer dan 17.000 technische vacatures. In 2020 bereikte de site meer dan 98.000 technici.  Techniekvacaturebank.nl zit ook in de portefeuille van Upline, de uitgever van Techniekjobs.be en Freelancenetwork.be. 

De doelgroep van Techniekjobs zijn alle sollicitanten die interesse hebben in techniek gaande van de lasser, plaatser of elektricien tot service-technieker, monteur, ingenieur tot leidinggevende aan medewerkers met een technische achtergrond. 

‘We hopen dan ook dat Techniekjobs.be hetzelfde succes kent dan in Nederland”, zegt directeur Nick Denoo. “We hebben heel veel ervaring met deze doelgroep en hoe we deze via internet kunnen aanspreken. Het voordeel van de naam van de site is dat iedereen meteen weet waarover het gaat en dat mensen die een technische job zoeken op Google makkelijk jobs techniek intypen.” 

Het succes van de Nederlandse site ligt hem in een combinatie van netwerkportaal, het centraal stellen van techniekers en de link te leggen naar het belang van constante technische innovatie en jobs.

Daarom streeft Techniekjobs.be naar een synergie tussen de vraag van de werkgevers en de wensen van de bezoekers-sollicitanten. Net zoals in Nederland zullen we diverse media kanalen inzetten en sponsor trajecten aangaan om onze doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen. We zullen ook van sociale media gebruik maken en vacatures doorpushen naar krachtige zoekrobots zoals Indeed en Google for Jobs.

Met het plaatsen van een vacature op Techniekjobs.be plaatst u dan ook vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden.