Partners

Met het plaatsen van een vacature op Techniekjobs.be plaatst u vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden op social media, actief werkzoekenden via metazoekers en latent werkzoekenden in een tweetal exclusieve samenwerkingen.

Als vacaturebank onderschrijven we het belang van social media. Steeds vaker gebruiken onze kandidaten namelijk Twitter en Facebook om zich blijvend te informeren rondom nieuwe kansen in de arbeidsmarkt. Dankzij onze dagelijkse inspanningen zorgen we ervoor dat uw vacatures duidelijk zichtbaar zijn op een juiste manier binnen deze nieuwe kanalen.   

Uw vacature gratis doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Dankzij onze websites publiceert u uw vacatures ook op metazoekers zoals Indeed en Google for Jobs via onze hiervoor speciaal ontwikkelde XML koppelingen. 

Uw bedrijfsnaam komt erbij te staan samen met een link naar onze website. Uw vacature komt dan ook direct in het blikveld van de bezoekers van deze websites. Deze koppeling wordt dagelijks vernieuwd, dat wil zeggen dat uw vacature binnen een dag ook altijd verwijderd zal zijn van deze metazoekers.

Wil u de technische specificaties ontvangen zodat u de koppeling kunt maken met uw eigen jobsectie en onze database, contacteer ons dan.