Over ons

Hanze Media Groep Upline BV is uitgever van niche vacaturebanken, waaronder FreelanceNetwork.be, Techniekjobs.be en Techniekvacaturebank.nl. Techniekjobs is de Belgische jobsite voor technici en begrijpt als geen ander de schaarste van technische profielen.

Techniekjobs.be streeft naar synergie tussen het aanbod van uitdagende opdrachtgevers en de wensen van de sollicitant. Met Techniekjobs starten we een Vlaamse versie van onze Techniekvacaturebank.nl die in Nederland al sinds 2006 zeer succesvol is. Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze vacaturesites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagnes maximaliseren voor een zeer aantrekkelijk aanbod.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die logisch te onderscheiden zijn in de markt.

De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt. Upline BV streeft een eerlijke en transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties. Ons netwerk van sector specifieke vacaturebanken kan u zowel helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies maar ook het opbouwen van naamsbekendheid.

Onze ambitie is om van Techniekjobs.be een even krachtig en succesvol netwerk te maken als onze Nederlandse tegenhanger. Daarom kunt u als werkgever in 2021 de website Techniekjobs.be gratis uitproberen voor het plaatsen van vacatures. Wij zullen extra marketinginspanningen doen om de technische kandidaten te bereiken.

Over Techniekjobs.be

Techniekjobs.be is gebaseerd op Techniekvacaturebank.nl in Nederland. Deze jobsite bestaat al 10 jaar en telt meer dan 17.000 technische vacatures. In 2020 bereikte de site meer dan 98.000 technici.  Techniekvacaturebank.nl zit ook in de portefeuille van Upline, de uitgever van Techniekjobs.be en Freelancenetwork.be. 

De doelgroep van Techniekjobs zijn alle sollicitanten die interesse hebben in techniek gaande van de lasser, plaatser of elektricien tot service-technieker, monteur, ingenieur tot leidinggevende aan medewerkers met een technische achtergrond. 

‘We hopen dan ook dat Techniekjobs.be hetzelfde succes kent dan in Nederland”, zegt directeur Nick Denoo. “We hebben heel veel ervaring met deze doelgroep en hoe we deze via internet kunnen aanspreken. Het voordeel van de naam van de site is dat iedereen meteen weet waarover het gaat en dat mensen die een technische job zoeken op Google makkelijk jobs techniek intypen.” 

Het succes van de Nederlandse site ligt hem in een combinatie van netwerkportaal, het centraal stellen van techniekers en de link te leggen naar het belang van constante technische innovatie en jobs.

Daarom streeft Techniekjobs.be naar een synergie tussen de vraag van de werkgevers en de wensen van de bezoekers-sollicitanten. Net zoals in Nederland zullen we diverse media kanalen inzetten en sponsor trajecten aangaan om onze doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen. We zullen ook van sociale media gebruik maken en vacatures doorpushen naar krachtige zoekrobots zoals Indeed en Google for Jobs.

Met het plaatsen van een vacature op Techniekjobs.be plaatst u dan ook vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden. 

Uw vacature doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Wij werken samen met alle bekende metazoekers. Via deze vacature zoekmachines worden uw jobs automatisch onder de aandacht gebracht bij tienduizenden bezoekers per maand. Uw bedrijfsnaam komt bij de vacature te staan samen met een link naar uw job op onze website. 

     

Test Techniekjobs in 2021 gratis uit

Voor de lancering van Techniekjobs.be kunt u uw vacatures voor technici gratis verspreiden. 

“Techniekjobs zal de community opbouwen en investeren in het aantrekken van bezoekers naar de site opdat de site aan bekendheid wint”, vertelt Nick Denoo van Techniekjobs. “Het is zoals bij het verhaal van de kip en het ei. Wat was er het eerst? Daarom bieden wij in 2021 aan bedrijven aan om hun technische vacatures gratis te plaatsen zodat u de site kunt uitproberen.”

In de loop van 2022 wordt de website dan betalend. Tegen dan zullen bedrijven gecontacteerd worden.