a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 2 

POTTEAU

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in Belgiƫ op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.

Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.

Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.

Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigieuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.

Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialitei

 
Zuidstraat 30
8501 Kortrijk-Heule
Tel: toon nummer
Email: geert.v@potteau.com
https://potteau.be/
Vacatures van POTTEAU (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.